top of page

фототапети за весели детски стаи

Детските стаи са мястото, в което всяко дете прекарва по голяма част от свободното си време в занимателни и весели игри. Затова е толкова важно в детския кът да са подбрани подходящите фототапети. Те могат да направят стаята на детето Ви приказно място, където да оживеят любимите му герои, които да го вдъхновяват и радват.

В зависимост от възрастта, фототапетите за детска стая могат да показват различни сюжети от приказки, детски филми или комикси. Те са любими на момиченцата и момченцата, вдъхновяват ги и се опитват да им подражават. Добре подбраните фототапети за детска стая могат да помогнат в развитието на децата.

Вие сами избирате с какъв фототапет да решите стаята му.

Все по актуални стават фототапетите за детска стая които са колаж от много любими детски герои:

На практика вече могат да се добавят всички анимирани филми, като се променят според желанията на вашето момченце или момиченце.

С навлизането на децата във юношеска възраст, техните интереси стават все повече и понякога има нужда от персонализиране на самите тапети - могат да се появят освен любимите герои , но и да се изпишат позитивни мисли или дори имената на децата!

като тази стая с цитат на Коко Шанел:

или този фототапет със Спайдърмен

като този фототапет в детската стая на Жорко!

В повечето случаи фототапетите се разполагат срещу леглото на детето, но може да се комбинират и върху вратите на гардеробите или фототапета за детска стая да бъде на гърба на леглото като фон комбиниращ цветовете от детската стая.

Като един значителен плюс на нашите фототапети "Чудесен Свят" е, че могат да бъдат сваляни безпроблемно и да бъдат подменяни с нови. Това в пълна степен важи за фототапетите за детска стая, защото на децата често им омръзват някои герои и на тяхно място идват други. Така Вие може да поддържате постоянно страстта и интереса на детето Ви към неговата стая, която да се превърне в уютен и любим кът в дома.

Всички показани детски фототапети в статията са разработени от нашето студио и са според предпочитанията на клиентите. Размерите на фототапетите са според изискванията на детската стая за която са планирани. Ако и вие искате да съживите детското пространство - просто се СВЪРЖЕТЕ с нашият екип от опитни специалисти за консултация или просто ни се обадете! +359 887 770 917 фототапети "Чудесен Свят" е на разположение за вас!

Featured Posts
Очаквайте публикации скоро
Очаквайте новини...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Все още няма етикети.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page