top of page

как се постига 3д ефект с фототапети

Представяме ви фототапети, които представляват перфектно решение за хора търсещи простора в дома, офиса или търговския обект. Фототапетите с обем създават представа за повече простор в помещението. Не пропускайте да се насладите на новата ни колекция - изцяло авторски фототапети Градски пейзаж по избор!

Фототапетите с 3Д визия са прекрасна възможност за малките помещения, които нямат достатъчно простор и изгледи от реални тераси и прозорци. Най-хубавото на този вид фототапети е, че ви предоставят приказната гледка за която винаги сте мечтали, и то съвсем лесно и просто. Дори и да нямате прозорец в стаята - един фототапет от колекцията на фототапети 'Чудесен Свят' би свършил Чудесна работа!

Сигурно ще забележите от снимките по-долу, че фототапетът пасва еднакво добре, на всякакъв вид мебели и интериор. Дали стената ще има мебели или ще бъде оставена свободна няма никакво значение. Чудесно пасват както дивани, меки табуретки така и обикновени шезлонги.

Фототапетът е непрентециозен откъм интериор. Пейзажите са по избор и могат да бъдат заменени с желан от клиента пейзаж. Цветовете същото подлежат на редакция. Достатъчно е да споменете какъв цвят желаете да бъде, или просто нюанс, който подхожда повече на стените в дома ви, както и на пода. За пръв път имате толкова голям избор на фототапети, затова не се ограничавайте до готовите предложения. Свържете се с нас, за да уточните всички детайли, които ви вълнуват и ние ще се съобразим с тях, при изработването на вашия фототапет.

Фототапетът с цветя би бил подходящ и за стълбищна площадка или като продължение на стена в коридор. По този начин малкото помещение ще изглежда отворено и по-голямо. В много случаи точно тези помещения са скучни и неспособни да се раздвижат. Но фототапетът е добра възможност да промените дори тях.

Трябва да се признае оригиналността и универсалността на този фототапет. Подходящ е за търговски обекти, ако желаете да създадете по-екзотично усещане в него. В същото време е желан продукт за дома, за хола или всекидневната. Мястото, където хората прекарват с удоволствие голяма част от времето си.

Featured Posts
Очаквайте публикации скоро
Очаквайте новини...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Все още няма етикети.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page